Qui som

La nostra història

La nostra història és una inspiradora jornada que comença l’any 2016 amb el nostre primer viatge a Grècia, a l’illa de Lesbos. Des d’aleshores, hem estat compromesos a ajudar als refugiats i a les comunitats desfavorides. Amb cada pas que fem, continuem construint un futur de solidaritat, esperança i canvi positiu.

La nostra missió

Treballem per captar fons, recursos i professionals per millorar les condicions de vida de les persones als territoris on treballem. Formem a la població desfavorida per crear oportunitats futures. Sensibilitzem la societat mitjançant xerrades, conferències i exposicions per mostrar la realitat d’altres persones. A partir del 2018, ens centrem en projectes de desenvolupament i cooperació.

La nostra visió

Volem formar part d’un món just i igualitari, on les persones tinguin la possibilitat de viure-hi en pau, sense haver de deixar “casa seva “contra la seva voluntat, ja sigui per una guerra, per la fam, per malalties, per motius econòmics, etc.

La nostra història

Amb Les teves Mans és una associació empordanesa sense ànim de lucre que es va fundar el 2016. El seu primer projecte es va realitzar a l’illa de Lesbos, Grècia, i es va centrar en ajudar els refugiats que arribaven al país. Van col·laborar amb altres organitzacions i ONGs, proporcionant recursos i suport sanitari. Destaca el seu projecte “Dentist4refugees”.

que fem

Les nostres causes principals

Ajuda als refugiats

Estem dedicats a proporcionar suport i assistència als refugiats que busquen una nova vida i seguretat. Treballem per oferir-los refugi, aliments, atenció mèdica i recursos necessaris per ajudar-los a reconstruir les seves vides amb dignitat i esperança.

Educació per a tots

Creiem en l’educació com a dret fonamental de tots. Treballem per garantir l’accés a una educació de qualitat per als nens i joves desfavorits, donant-los les eines per créixer, desenvolupar-se i contribuir positivament a les seves comunitats.

Desenvolupament sostenible

Ens esforcem per promoure un desenvolupament sostenible en les comunitats on treballem. Mitjançant projectes de creació de capacitats, impulsant iniciatives d’energies renovables i promocionant la protecció del medi ambient, busquem un futur equitatiu i respectuós amb el planeta per a tothom.

“Molta gent petita, en

llocs petits, fent petites

coses, pot canviar el

món.”

Proverbi africà

Associació Amb les Teves Mans.

NIF:G55258909,

Nº REGISTRE ASSOCIACIONS DE LA GENERALITAT: 58277,  RONGD: 838,  AECID: 3481.

Plaça Església, nº 10  17256  PALS

TRUCA’NS: +34670299225 MILTON